second_opinion_1_1024x576

 

Een ongeval met letselschade heeft ingrijpende gevolgen. U hebt er dan ook recht op dat uw letselschade claim op een professionele manier en met volledige inzet wordt behandeld. Echter komt het frequent voor dat letselschade slachtoffers twijfelen over de manier waarop een letselschadespecialist hun belangen behartigt.

Op het moment dat er sprake is van onzekerheid over de inzet of professionaliteit van uw belangenbehartiger kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Studenten letselschade neemt vrijblijvend volledig uw dossier door, waarna wij u deskundig en helder advies geven. Dit is dan ook geheel kosteloos.

Bent u niet tevreden over uw huidige belangenbehartiger en wilt u overstappen naar Studentenletselschade? Dan kunt u ook bij ons een gesprek aangaan zodat wij u een second opinion kunnen geven. Bent u tevreden en wilt u overstappen naar Studenten letselschade? Neem dan contact met ons op. Wij zullen uw dossier kosteloos doen overgaan naar ons van uw voormalige belangenbehartiger.