header_1

Studenten letselschade is een onafhankelijke letselschade bureau in Nederland die hulp verleent aan slachtoffers die betrokken zijn bij een ongeval met letsel. Wij kennen uw rechten en willen u hierop adviseren. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de juridische aspecten na een ongeval.

Studenten letselschade biedt slachtoffers gratis advies en hulp in het juridische proces. Studenten letselschade heeft verschillende experts in dienst om u zo goed mogelijk te adviseren.

 

Waarom ons?

Door onze interculturele dienstverlening onderscheiden wij ons van andere dienstverleners, omdat wij het belangrijk vinden om het slachtoffer te benaderen in zijn of haar eigen cultuur en taal. Wij hebben experts in dienst die u te woord staan in het Nederlands, Arabisch, Turks, Engels, Bulgaars, Pools en meer.
Op deze manier voelt u zich op uw gemak bij Studenten Letselschade en kunt u als slachtoffer dit ongeval zo goed mogelijk doorkomen. Hierbij is belangrijk dat er enerzijds aandacht wordt besteed aan de professionele afhandeling van de gevolgen bij een ongeval met letsel en anderzijds aan de persoonlijke aspecten die bij een ongeval een rol spelen.

Doel

Studenten Letselschade heeft als doel het bieden van kwalitatief hoogwaardige advies aan slachtoffers met letselschade en hun naasten. Dit doen zij door op een hoogdrempelig niveau professioneel te werk te gaan. Op deze manier worden cliënten optimaal geholpen en begeleid gedurende het gehele proces.

Hiernaast heeft Studenten Letselschade als doel het creëren van een platform waarin slachtoffers, ervaren juristen en letseladvocaten bij elkaar kunnen komen. Professionele dienstverlening wordt binnen Studenten Letselschade gewaarborgd door de input van ervaren juristen en letseladvocaten. Zij houden zich volledig bezig met dossiers en het ondersteunen van de slachtoffers.

Visie

Wederzijds vertrouwen en professionaliteit staat bij Studenten Letselschade voorop. Deze kernwaarden zijn ook verdisconteerd in het logo. De kleur blauw staat namelijk symbool voor vertrouwen en plichtsbesef, vanwege het feit dat dit dan ook een must is binnen de organisatie. Studenten letselschade biedt advies gedurende het gehele proces.

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, behandelt Studenten Letselschade voornamelijk rechtsvragen inzake het letselschaderecht, het aansprakelijkheidsrecht en gerelateerde zaken.

Missie

De missie van Studenten Letselschade is om uit te groeien tot de grootste interculturele dienstverlening in Nederland door middel van integriteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en een menselijke benadering van zowel de cliënten als werknemers.