second_opinion_1_1024x576

 

Een ongeval met letselschade heeft ingrijpende gevolgen. U hebt er dan ook recht op dat uw letselschade claim op een professionele manier en met volledige inzet wordt behandeld. Echter komt het frequent voor dat letselschade slachtoffers twijfelen over de manier waarop een letselschadespecialist hun belangen behartigt.

Op het moment dat er sprake is van onzekerheid over de inzet of professionaliteit van uw belangenbehartiger kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Studenten letselschade neemt vrijblijvend volledig uw dossier door, waarna wij u een deskundig en helder advies wordt gegeven. Dit is dan ook geheel kosteloos.

Gratis overstappen naar Randstad Letselschade en Advies als uit de second opinion blijkt dat onze letselschade specialisten meer voor u kunnen betekenen bij het claimen van uw schade en u een beter gevoel hebt bij ons letselschadebureau, dan kunt u gratis naar ons kantoor overstappen. Wij benaderen in dat geval uw voormalig letselschadespecialist om het dossier te doen overgaan, u hoeft zelf dus niets te doen.