Letselschaderecht
Letselschade is een term voor de lichamelijke en geestelijke schade die is ontstaan ten gevolge van bijvoorbeeld een verkeersongeval. Op het moment dat er sprake is van een letselschade wordt naast het lichamelijke en geestelijke schade ook het materiële schade vergoedt zoals verlies van het werk of noodzakelijke getroffen voorzieningen. Een voorwaarde is wel dat de schade, zoals het verlies van uw werk een gevolg is van het ongeval.

Binnen de Studenten letselschade wordt er antwoorden gegeven op de juridische vragen van cliënten over letselschade. Hierbij kunnen onze experts en juristen uw adviseren op alle interne zaken op het gebied van letselschade  

Aansprakelijkheidsrecht
Zoals al is aangegeven op de voorpagina is dat het letselschaderecht onlosmakelijk verbonden is met het aansprakelijkheidsrecht. Het aansprakelijkheidsrecht zorgt ervoor dat de opgelopen schade van het slachtoffer van letselschade vergoedt wordt. Vanwege het feit dat de letselschade frequent door verzekeringsmaatschappijen wordt vergoedt bezitten de juristen en experts van Studenten Letselschade de kennis over het verzekeringsrecht.

Studenten letselschade biedt advies bij alle juridische aspecten van het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en letselschaderecht. Zo kunnen wij u adviseren over de haalbaarheid van de schadevergoeding en over de betrokkenen verzekeringsmaatschappijen.